Rólam

2010.02.19

Üdv.

Killah vagyok. Honnan ered ez a név? Ha ennyire kíváncsi vagy akkor hát figyelj:

Alapból “killer” néven indítottam netes életem (Gyilkost jelent angolul, és a netes élet = kockuláááás). Nos mivel közösségben kockultam, az emberkék hamar jelzőket illesztgettek rám, meg rövidítéseket találgattak így “Killa” lettem. Aztán pedig egyszerűen hatalmamnál fogva hozzátettem egy H betűt mer’ az olyan jól hangzik. Nah persze.

További tudnivalók: 15 éves vagyok, és 2009 decemberében kezdtem videózni. Első videóm az Állati játékok – Dawn of War volt. Azóta 12 másik Állati játékok részt publikáltam, meg egy zsák másik ökörséget. A Videózást csak hobbinak veszem, senki nem kötelezhet arra hogy hetente legyen videó. A Yeshno, és a RosszPCjuniorok csapat legfiatalabb, és legújabb tagja vagyok. Célom: megmutatni, hogy nem minden 14(immár 15(MOSTMÁR 16 BIAAATCH)) éves RatyiDániel szinten van.

2010.07.02

2010.06.13-adikán bejelentettem hogy leállok a videózással, majd kevesebb mint 20 nap múlva 2010.06.30-adikán visszatértem, mert rájöttem hogy hiányzik a videózás.

Az új tanévet már a Vak Bottyán középiskolában kezdem, Gyöngyösön, Gépész szakon. Kollégista leszek, de egyenlőre még nem tudom hogy fog ez kihatni a videózásra. ez NAGYON kihat a videózásra! Nyaranta fogok azért üzemelni 😀

2010.December 31.

A videózást újra hanyagolom, elhagytam a Yeshno-t, és a RPCJ elhagyása után, nemrég újra tag lettem.

2011.június 18. Birthday update

16, vagyis tizenhat évesen vágok neki ezentúl a videózásnak, ami kihalóban van. A vicces dolog az hogy nekem viszont egyre több subscriberegadadwasdgeadw-em van Youtube-on és még mindig aktívan látogatjátok az oldalt. Köszönöm emberkék!

2012.Július 6. 

Már szépen 17 évesre cseperedtem ami annyit jelent hogy ez év decemberében (úgy a világvége környékén) lesz 3 éves a pályafutásom. Köszönöm mindenkinek aki támogat máig, és nézi a videóim!

2013.Június 19.

Tegnap lettem 18 éves valamint sikeresen megcsináltam az előrehozott angol érettségit.  Decemberben, itt a 4. évem videósként. El sem hiszem! Mintha tegnap lett volna hogy 14 évesen feltöltöttem az első videómat, amit még anno LaLee szorgalmazott. Szakadjon meg.

Köszönöm hogy végig olvastad. Álmodj székletet!(mi ez az elköszönés? Igazából csak egy egyéni elköszönést akartam és az “Álmodjatok szépeket”-ből, alakult ki az “Álmodjatok Székeket”, aztán a yeshno közös Skype-ján alakult ez át.) És ne feledjétek, jobb fingni mint lepetézni!

Reklámok

5 comments on “Rólam

  1. Szeva. És most még videózol vagy, nem? Úgy emlékszem mintha a “mikor lesz már live adás”-ba mondtál volna valami ilyesmit, hogy már nem videózol. Csak azért kérdem, mert nem rég kezdtem el nézni a videóidat, és szerintem tökjó. Tavaly én is elkezdtem, minden meg is volt, csak a hang felvevéssel voltak problémák (vagyis inkább szakértői kommunikációval) és abba maradt.

    • Hát most fel van függesztve, nem is vallom hogy abbahagyom, de nem is csinálom. Már dolgozik valami a fejembe, hogy lesz egy nagy reloaded video, ami majd visszavezet a kezdetekhez, de mégis más lesz pár dologban. A legnagyobb gondom hogy egyenlőre kedv, és idő hiányában küszködöm. A következő hosszabb szünetben meglátom mit tehetek, mert 2 tervezett videóm is van.

  2. Teljesen megértem, csak nagyon szeretem nézni a videóidat, illetve azt az embert akit így videón lehet megismerni, és jól csinálod a videókat. : D
    Sok sikert. 🙂

  3. Akartam kérdezni, hogy nincs kedved killing floorozni?

    • Bocs, de mostanában hanyagolom, azért majd dobj egy Skype, MSN, X-fire címet emailban

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s